Eindejaarsdiner 2016 in Burghwall

Eindejaarsdiner

Het lag bij sommigen nog goed in het geheugen; het PCI eindejaarsdiner. Het laatste diner was inmiddels al 2 jaar geleden. Op donderdag 29 december was het zo ver. De bestuursleden en hun partners hadden zich goed ingespannen. Alles stond klaar.

Onder leiding van mevrouw Ria Nieuwendijk was wederom een heerlijk menu samengesteld. Alle boodschappen waren gedaan, de bestellingen geplaatst. De voorbereidingen waren succesvol afgerond.

De Burghwall was helemaal aangekleed. Een drietal tafels was gedekt en rond de klok van 17:30u kwamen de gasten binnen. Dit jaar waren ongeveer 80 mensen aanwezig. Het gezelschap was jong en oud. 

Bij binnenkomst ontvingen de gasten een glas Kir Royal. Daarna konden zij een plekje aan de mooi gedekte tafels uitzoeken. Ook dit jaar geen tafelindeling, maar vrije plaatsen. Het bestuur vindt het fijn dat de gasten zelf hun plek kunnen uitzoeken.

Het Menu

Allereerste een amuse in de vorm van een lieveheersbeestje, gebaseerd op mozarella. Daarna een heerlijke carpaccio met kaas en champignons. Als tweede gang werd een vissoep met garnalen geserveerd. Het hoofdgerecht was Zürcher Geschnetzeltes, met rösti en groente. Als toetje werd Tiramisu geserveerd.

De avond kreeg extra sfeer door de uitstekende muzikale begeleiding van Trio Bob Ros. Zij speelden een breed repertoire van bekende en populaire muziek. Zij speelden dusdanig leuk dat sommige gasten de dansvloer betraden.

Ook dit keer zijn de foto’s gemaakt door Jos de Lange. Waarvoor hartelijk dank !

Eindejaarsdiner

Foto impressie van de avond

[slideshow_deploy id=’949′]