Sinterklaasmiddag

Op zondag 30 november bent u van harte uitgenodigd voor een gezellige middag voor senioren in de Burghwall in het kader van Sint Nicolaas. De bijeenkomst begint om 14:00u en duurt tot 16:30u.

“De Dam” een muziekgezelschap onder leiding van de heer Ludo Voorn zorgt voor de muzikale noot om er een extra feestelijk tintje aan te geven. We krijgen gedurende de middag bezoek van een hoog gewaardeerde gast die speciaal voor u uit Spanje is overgekomen. Kortom, deze middag, die u wordt aangeboden door het PCI bestuur van de H. Nicolaas uit Edam, wilt u niet missen.

We hopen op een grote opkomst, zodat we er met elkaar een heel gezellige middag van kunnen maken.

Omdat het handig is voor ons om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen vragen wij u vantevoren, uiterlijk op 26 november, aan te melden. Dat kan door het antwoordstrookje uit de verzonden brief in te vullen. U kunt ook direct u aanmelding in de brievenbus van pastorie doen (Voorhaven 126), of bij mevrouw Els Knook, Burgemeester Versteeghsingel 35.

U kunt zich ook telefonisch opgeven. Dat kan tot 26 november bij
Els Knook, tel 0299 371527
Nel Conijn, tel 0299 362889

Indien u zelf geen vervoer heeft, kunt u dat ook aangeven. U wordt dan gehaald en weer teruggebracht.