eindejaarsdiner geslaagd

Eindejaarsdiner

Na de aankondiging was het op 28 december zover: Het eindejaarsdiner werd gehouden. Al dagen was het onrustig in Edam. Alle voorbereidingen waren afgerond. Een team van vrijwilligers, onder leiding van mevrouw Ria Nieuwendijk-Kneppers, had in de dagen voorafgaand al de nodige inkopen verricht, de voorbereidingen getroffen en een diner gekookt voor 60 gasten. De plaats waar het diner gehouden werd was uiteraard “de Burghwall”.

Het menu kunt u hier Eindejaarsmenu2014 vinden

De gasten kwamen allemaal mooi op tijd, dus het diner kon stipt beginnen. De heren Seeboldt en Koblenz zorgden voor een zeer aangename muzikale omlijsting. Het team dat voor deze avond zorg heeft gedragen heette: “de crew”, en bestond uit: Ria en Hans Nieuwendijk, Marjolein Nieuwendijk en Dick Loots,  Joep en Ina Steenman, Els en Stef Knook, Nel en Jan Conijn, Ria en Hans Ruck, Eline Ruck en Niels Kappen, Ageeth Nieuwendijk. Er is hard gewerkt en het resultaat mocht er zijn. De gasten genoten van de avond. Zo wordt een eindejaarsdiner een goed begin voor het nieuwe jaar.

Een kleine foto-impressie van de avond

[soliloquy id=”410″]

Op de website van de parochie vindt u alle foto’s. Klik hier.

Uiteraard wordt de crew van harte bedankt voor al hun inzet en het werk dat zij geheel belangeloos hebben verricht.

Entree van de Burghwall plaats eindejaarsdiner 2014

Entree van de Burghwall