Eindejaarsdiner in Burghwall

Eindejaarsdiner in Burghwall

Op 29 december was het zo ver; het eindejaarsdiner in de Burghwall. Het was inmiddels al twee jaar geleden dat het PCI bestuur een eindejaarsdiner in de Burghwall verzorgde. Voor ongeveer 90 gasten werd door het bestuur een volledig diner gekookt. Met hulp van vele vrijwilligers werd de Burghwall versierd, de tafels gedekt en het eten voorbereid. Om klokslag 17:30 stroomden de bezoekers binnen. Zij werden verwelkomt met een glaasje kir royal onder muzikale begeleiding van Fred Seebolt en Cor Koblenz.

Menu

Het menu van het eindejaarsdiner in Burghwall bestond uit een amuse in de zalmbonbon. Daarna het voorgerecht; gerookte Serranoham. Als soep werd een heldere bospaddenstoelsoep geserveerd. Het hoofdgerecht was een heerlijke visfantasie. Als toetje werd een Tiramisu met advocaat geserveerd. Het werd afgesloten met een heerlijke koffie met een chocolade lekkernij.

Tevreden gasten

Aan de tevreden gezichten was goed af te lezen dat het prima smaakte en goed beviel.Daarom is het voor de vrijwilligers ook leuk om te doen. Uiteraard is het een hele organisatie, waarvan de voorbereidingen al eind oktober beginnen. Het menu moet worden bedacht, de verdeling van de taken moet plaatsvinden en de benodigde ingrediënten moeten worden besteld. Dan is het natuurlijk leuk om de tevreden reacties in ontvangst te mogen nemen. Nogmaals dank aan de “crew” die ons bijstond en tot de volgende keer !

Ook dit keer werden de foto’s verzorgd door Jos de Lange. Waarvoor onze dank !

De “crew” bestond uit Dick Loots, Marjolein Nieuwendijk, Coen Nieuwendijk en Cindy, Hans en Ria Nieuwendijk, Nel Conijn, Marian en Aad van Leeuwen, Ria Ruck, Eline Ruck en Niels Kappen, Astrid Günther, Eric en Lisanne en Stef Knook.

In 2016 werd ook een eindejaarsdiner georganiseerd. Hier vindt u het verslag van dat diner.

Hopelijk zijn wij in staat om ook volgend jaar weer een diner te organiseren. Dat is afhankelijk van de steun van onze grote groep vrijwilligers. Wij houden u op de hoogte.