verenigingsgebouw de Burghwall

Sinds eind 2013 is de PCI de volledige eigenaar van het verenigingsgebouw de Burghwall. Dit gebouw gebruiken wij om allerlei activiteiten te faciliteren. In 2014 is het onderhoud van het gebouw grondig aangepakt. Dat heeft geresulteerd in een prachtig en goed verzorgd gebouw. Ook is gekeken naar het energiegebruik en is met het aanpassen van het verwarmingssysteem extra comfort gerealiseerd tegen lagere gebruikskosten. Ook het schilderwerk binnen en buiten is grondig aangepakt.

update 24 augustus 2020: Het gebouw wordt momenteel a.g.v. de Covid-19 situatie uitgebreid gereinigd en continue geventileerd. Het ventilatie is gebaseerd op een afzuigsysteem dat de lucht uit de ruimte afzuigt en naar buiten afvoert.

Indeling verenigingsgebouw de Burghwall

Het verenigingsgebouw de Burghwall beschikt over 3 zalen. De grote zaal aan de voorzijde van het gebouw kan ongeveer 70 personen herbergen. De tussenzaal biedt plaats aan ongeveer 35 personen. De kleine zaal aan de achterzijde kan ongeveer 35 personen herbergen. Overigens kunnen de zalen ook gecombineerd worden. Dan heeft u één grote zaal ter beschikking
Het gebouw heeft voldoende faciliteiten voor horeca. De horeca wordt geëxploiteerd door de beheerder.

In de Burghwall is kosteloos WiFi beschikbaar.

Gedurende de werkweek is het verenigingsgebouw de Burghwall beschikbaar voor allerlei verenigingen. De coördinatie van de beschikbare tijd geschiedt de beheerder of via mevrouw Marian van Leeuwen. In de weekeinde is het pand beschikbaar voor overige zaken, zoals feestjes en particuliere activiteiten. U kunt het gebouw huren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de beheerder mevr. Astrid Günther (tel 06-41492709 of astrid@deburghwall.nl)

Voorbeeld van activiteiten:

  • Zangkoor
  • Drumband
  • Klaverjas club
  • Bridge club
  • KVG (katholiek vrouwen gilde)
  • Biljartclub
  • Beter Bewegen
verenigingsgebouw de Burghwall

Entree van de Burghwall

Achterhaven 89, 1135 XT EDAM
tel 06-41492709

Graag ontvangen wij u in het verenigingsgebouw de Burghwall !