Uitje naar het Strandbad in Edam

Vorig jaar ging een hele groep met de Marken express heen en weer naar het eiland Marken. Daar werd een pannenkoek gegeten en een glaasje gedronken. Daarna gingen we met zijn allen onder het genot van een ijsje weer terug naar Edam. Dat was goed bevallen.

Daarom organiseerde het PCI Bestuur wederom een een zomeruitje voor de senioren van onze parochie. Dat was op 27 juni. Het weer zat enorm mee. Het was een zonnige dag met een aangename temperatuur. Ditmaal gingen wij met zijn allen naar het Strandbad in Edam. Een gezellige locatie met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer. De gasten werden ontvangen met koffie met gebak, daarna kwam het meezingkoor uit Middelie. Gelukkig waren de meeste bezoekers goed op stem en werd het nog erg gezellig.

De middag werd afgesloten met een uitgebreide lunch en een drankje.

De dames Conijn en van Leeuwen worden wederom bedankt voor de goede organisatie.