Kerstmis

De kortste dag ligt net achter ons. De storm jaagt over de stad, een mooi moment om na te denken over Kerstmis. De kerstperiode is voor de PCI een bijzondere tijd. Wij zijn dan allen druk om het kerstfeest op een juiste manier te vieren. Allereerst in de omgeving van onze gezinnen en dierbaren. Ook de kerk neemt een prominente plaats in. Ook hebben wij in de kerstperiode oog voor de noden van de minder bedeelden. Het is een tijd waarin we ons extra bewust zijn dat het verlies van een geliefde een gapend gat achterlaat, of een verbroken relatie. Ook financiële zorgen zijn tijdens deze periode pijnlijk.

Dat is de reden dat het PCI bestuur op een positieve een steentje wil bijdragen aan de samenleving. De afgelopen dagen zijn alle vrijwilligers druk geweest met het bezoeken van mensen. Daarbij lieten zij vaak een kerstattentie achter. Zo willen wij in deze periode onze naastenliefde vorm geven.

Wij nemen ons dan ook voor om in het nieuwe jaar, als het geen kerstperiode is, zorg voor anderen dragen. Dat is ook een vorm van goede voornemens.

Namens het PCI bestuur een zalig kerstfeest en gelukkig 2014