Sinterklaasbijeenkomst in de Burghwall

Op 29 november kwamen een aantal bezoekers weer bijeen in de Burghwall. Het was niet een gewone gezellige woensdagmiddag, maar het gerucht ging dat de aanwezigen verrast zouden worden. Uiteraard was het niet moeilijk. Iedereen verwachtte dat Sinterklaas of zijn zwarte piet zou komen.

Muzikale begeleiding

Nadat de kelen waren gesmeerd met een drankje, werd de muziek ingezet. Ook dit jaar werd de muzikale omlijsting verzorgd door Fred Seebolt. Fred is al jaren actief als vrijwilliger om bijeenkomsten met muziek luister bij te zetten. Dank daarvoor !

Yvonne Messchaert heeft zich weer goed ingespannen om de aanwezigen gastvrij welkom te heten. Niemand kwam iets te kort.

Foto’s

Zwarte Piet op bezoek in de Burghwall

Door Jos de Lange is het e.e.a. weer vastgelegd, en hieronder kunt u het nogmaals beleven.

[slideshow_deploy id=’1095′]