Nieuwe beheerder voor de Burghwall

Op vrijdag 16 juni heeft het bestuur van de Parochiële Caritas Instelling de overeenkomst met de nieuwe beheerder voor de Burghwall ondertekend. Mevrouw Yvonne Messchaert gaat de activiteiten met ingang van 1 juli 2017 overnemen.

Ondertekening Huurovereenkomst de Burghwall

Op diezelfde datum nemen wij afscheid van mevrouw Anja Grootendorst. Anja heeft sinds september 1997 de taken van de beheerder op zich genomen. Dat is bijna 20 jaar. In die tijd hebben vele verenigingen onderdak gehad in de Burghwall. Vele mensen zijn door Anja prima verzorgd.

Anja neemt op vrijdag 30 juni afscheid van al haar klanten en geïnteresseerden. Anja zal niet kunnen rusten, maar moet vrijwel direct daarna een medische ingreep ondergaan. Het bestuur wenst haar veel succes en een spoedig herstel.

Hier vindt u een artikel over Anja in de stadskrant.

Een nieuw begin voor de Burghwall

Op 1 juli neemt Yvonne de taken over. Zij zit vol met bruisende plannen en heeft al aangekondigd de gehele kermis open te zijn.  Dat klinkt al bijzonder leuk.

Inmiddels is mevrouw Messchaert opgevolgd door Astrid Günther. Zij is te bereiken onder 0641492709

Success voor Yvonne en de Burghwall